Toimitusehdot

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen tekemisen yhteydessä. Maksuvälineenä käy kaikki yleisimmät maksukortit ja luottokortit. Lisäksi käytössänne ovat useat lasku- ja osamaksuvaihtoehdot

Toimitustavat 

Käytämme lähetysten toimittamiseen  Matkahuoltoa. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi tai tekstiviestiä Matkahuollosta. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.  Tuotteet voi halutessaan myös noutaa Ylivieskasta. Noudot pääsääntöisesti tilauksesta seuraavana arkipäivänä, kunhan tilaus on kerätty ja sovittu noutoaikatauluista.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan mahdollisimman pian, keräämme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Toimitusajaksi muodostuu tilauspäivästä riippuen 2-7 vrk.  Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Jälkitoimituksia meillä ei ole.

Tilasitko väärän koon? 

Palauta normaalisti ohjeitten mukaan (alla) ja tee kokonaan uusi tilaus paremmasta koosta. Näin varastosaldot pysyvät totuudenmukaisena

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta pia@ppdecora.com, tai puhelimella numerosta 0407234220. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Emme lunasta postiin tai postiennakkona lähetettyjä palautuksia emmekä bussiennakona lähetettyjä paketteja.

Reklamoi aina kuvan kera s-postiimme pia@ppdecora.com

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit eivät aina tule ehjänä perille. Tämän vuoksi on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. 

Mikäli lähetys on vaurioitunut  kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus Matkahuollon asiamiespisteessä. Saat sieltä ohjeita kuinka toimia. Ota myös yhteys kauppiaaseen. Pelkkä ilmoitus ei riitä, vahinkoilmoitukseen ja korvaushakemukseen on aina liitettävä kuvia rikkoontuneesta tuotteesta ja pakkauksesta. 

Tuotteen palautus muusta syystä

Toivomme, että olet tyytyväinen tilaamasi tuotteeseen. Tuotteesta voi tehdä lisäkysymyksiä ottamalla yhteyttä myyntiin ja toivomme sinun perehtyvän mittoihin ym. seikkoihin. Tuotekuvat pyritään ottamaan mahdollisimman tarkkaan, käytämme joko tehtaan kuvia tai omia. Sävyerot ovat aina mahdollisia, koska näytöt ovat erilaisia. Erilaisista näyttöjen näyttämistä värisävy-eroista, emme voi ottaa vastuuta eikä se oikeuta ilmaiseen palautukseen.

Jos kuitenkin tulet katumapäälle, tuotteet voi palauttaa  14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta ja palautettava tuote pitää olla myyntikuntoinen, ehjä ja alkuperäispakkauksessa. Palautettavissa vaatteissa pitää olla alkuperäiset laput paikallaan. Irroitettu tuote/hintalappu tarkoittaa käyttöönottoa. Sovitathan tuoksuttomana. Arvonalenema on aina 100% jos tuotetta on käytetty.

Palautuskustannuksista vastaa  asiakas. Pakkaathan palautettavat tuotteet hyvin, lähettäjä vastaa aina tuotteen pakkaamisesta.

Säilytä kuitti lähettämästäsi paketista, jotta paketti voidaan jäljittää, jos paketti menee hukkaan. Emme korvaa asiakkaan lähettämiä hävinneitä tai rikkoutuneita paketteja.

Maksunpalautus tapahtuu aina samaa maksutapaa käyttäen, kuin ostettaessa.

Saat palautuksesta aina kuitin s-postiisi, kun tuote on meillä ja maksun palautus/ laskun korjaus on tehty.

Jos käytät mieluiten POSTIA

Lähetä meille paketti tiedoilla

Lifestyleshop PPDecora
Luomantie 22
84100 Ylivieska
p 0407234220

Noutopisteeksi valitaan HalpaHalli, Ylivieska tai K-Market Mustikka, Valtakatu Ylivieska, valitettavasti emme ehdi noutaa paketteja muista noutopisteistä.

Jos lähetät paketin Matkahuollon kautta

Lifestyleshop PPDecora
R-kioski Asemakatu
84100 Ylivieska
p 0407234220

Noutamattomista lähetyksistä veloitamme vähintään 15€, alkuperäisiä lähetyskuluja ei hyvitetä.

Verkkokauppa-alustasta johtuen, emme tee jälkihyvityksiä unohtuneista alennuskoodeista.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

– Sähköpostilla osoitteesta pia@ppdecora.com
– Puhelimella numerosta 0407234220 , parhaiten tavoitat s-postilla, emme aina ehdi vastaamaan puheluihin.

  • Asiakaspalvelumme vastaa viesteihin pääsääntöisesti aamuvarhaisella tai iltamyöhällä, päiväsaikaan emme ehdi välttämättä heti vastaamaan.
Shopping Cart