Takit, jakut, bleizerit ja kimonot

Valikoimamme koostuu sekä kokomerkityistä naisten takeista että yhden koon takeista. Kokovalikoimamme kattaa myös plus koon ulkoiluvaatteet ja naisten takit.

Yhden koon takit ovat rentoon pukeutumiseen tarkoitettuja, niiden ei ole tarkoitus istua päälle kuin hanska. Käytä yhden koon takkien kanssa kerroksia, suuria huiveja, anna pitkän neuletakin näkyä vaikka helman alta ja hihan suusta. Käytä ranteenlämmittimiä, kivoja suuria tupsupipoja, leikittele väreillä, kuoseilla ja materiaaleilla.

Jos haluat napakan istuvan takin valitset kokomerkityistä takeista omasi. Meidän takit on kaikki mitattuja, joten katso mitat, vertaa itseesi tai vaikka vanhan takkisi mittoihin, käytä kokomerkintää vain  kaupan ostovalikossa,  niin onnistut.

Käyttötarkoitusta voi miettiä etukäteen.

Kauppa- ja autoilutakin alle ei tarvitse välttämättä mahtua montaa vaatekertaa, voit valita koon sen mukaan, huomioi kuitenkin esim autoilussa, venyykö takki istuessa, onko takki pitkä vai onko lyhyempi malli parempi.

Ulkoiluun tai esim kävellen työmatkat kulkevan kannattaa muistaa, että allekin on hyvä mahtua esim neuletta. Mieluummin hieman väljä, kuin liian kireä takki, jotta liikkuminen on vaivatonta. Talvitakin ei tarvitse olla ihonmyötäinen ja tässäkin käytännöllisyys ja lämpö menevät tyylikkyyden edelle, jos vain toinen on valittavissa. Vaatekerrosten väliin jäävä ilmakerros lisää lämmöneristystä, joten väljä takki on hyvä valinta erityisesti talvella.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.
Shopping Cart