Laukut

Naisten laukut, kassit ja reput ovat tyylin ja ilmeen viimeisteleviä asusteita, joiden on tärkeää olla kauneuden lisäksi myös kestäviä ja käytännöllisiä. Etenkin arjen vilskeessä mukava ja riittävän tilava kantoväline on kultaakin kalliimpi ystävä! Näistä syistä olemmekin panostaneet valikoimaan, jonka laukut, kassit ja reput ovat kauniita ja moneen tyyliin sopivia, mutta myös erittäin käytännöllisiä ja kestäviä.

Esimerkiksi Jeanne d’Arc Livingin tai Peuran pellavasta ja nahasta tehdyt kassit ovat ihanan yksinkertaisia laukkuja, jotka sopivat niin kauppakassiksi kuin aina mukana kulkevaksi luottolaukuksikin. Olkalaukku kulkee mukana kuin huomaamatta, ihanalla canvasrepulla kannat painavammatkin kantamukset mukavasti ja weekend-kassiin mahtuu niin treenikuteet kuin nimensä mukaisesti reissukamatkin.

Jos siis olet uuden laukun, kassin tai repun tarpeessa, tutustu ihanaan naiselliseen valikoimaamme ja tilaa omasi kätevästi netistä! Olet myös erittäin tervetullut putiikkiimme Ylivieskassa, jossa pääset hypistelemään laukkuja paikan päällä.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.
Shopping Cart