Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa nouto kauppiaan toimipisteestä?

Tilaukset voi pääsääntöisesti noutaa seuraavana arkipäivänä Ylivieskasta. Noudot arkisin klo 12-21 vain sopimuksen mukaan, emme päivystä noutopisteessä.

Kuinka nopeasti tilaus on perillä?

Keräämme tilauksia jokaisena arkipäivänä, joskus myös viikonloppuisin. Pääsääntöisesti pakettisi on perillä muutamassa arkipäivässä, hieman riippuen osoitteestasi ja tilausajankohdasta. Vaikka tilauksesi kerätään lauantaina, se liikkuu eteenpäin vasta maanantai-aamuna. Saat tilattuasi ensin tilausvahvistuksen s-postiisi ja kun tilauksesi on käsitelty myös seurantatiedot, numerosarjan avulla voit seurata lähetyksesi kulkua.

En saanut tilausvahvistusta

Joskus tilausvahvistus menee roska-postiin, tarkista sieltä. On myös tärkeää, että s-postiosoitteesi on kirjoitettu oikein, muutoin vahvistus tai seurantatiedot eivät koskaan tule perille.

Missä loput tilaamani tavarat ovat?

Joskus tilauksessa on paljon tavaraa. Pakkaamme silloin tavarat useampaan pakettiin. Osoitekortissa lukee montako pakettia sinulle on lähetetty. Joskus luovuttaja ei muista antaa kuin 1 paketin ja kuittaa lähetyksen noudetuksi. Luovuttamatta jääneet paketit löytyvät silloin samalla numerolla matkahuollon/postin hyllystä, mutta koska ne eivät ole enää järjestelmässä, täytyy ne etsiä konkreettisesti nimen ja numeron perusteella hyllystä. jälkitoimituksia meillä ei ole, vaan tilaamasi tavara on aina PPDecoran varastossa, ellei toisin ole mainittu. Joskus siis myymme ennakkoon joitakin tavaroita.

Sopiiko minulle kaikki kaupan vaatteet?

Mittanauha on nettiostajan paras apuväline. PPDecoran myymät vaatteet ovat aina mitattu paikan päällä fyysisestä tuotteesta, joten mittoihin voi luottaa. Katso mieluummin senttimetrejä kuin kirjaimia, sillä toisen valmistajan M koko on todennäköisesti erilainen kuin toisen M. Yläosista mittaamme ympärysmitan, hihan pituuden ja esim pituuden niskasta helmaan, housuissa vyötärö, lahkeen pituus ja reiden ympärys jne. Pyydä mieluusti lisätietoja ja mittoja tarvittaessa.

Alennuskuponkini ei toimi

Verkkokauppa-alustasta johtuen, alennuskupongit toimivat kirjautumisen jälkeen, huomioithan myös, että joskus kupongissa on minimiostos-raja, rajan täytyy ylittyä, jotta alennus lasketaan. Huomioi myös, että voit käyttää joitakin kuponkeja vain kerran ja kauppa hyväksyy vain 1 kupongin/ostos.

Miksi tuotteitani ei voi lähettää kirjeenä?

Käytämme tällä hetkellä matkahuollon palveluja , tarjoamme teille lähelläpaketit 7,95€/lähetys. Kaikista lähetyksistä saa seurantatiedot, mitä kirjeistä taas ei saa. Paitapuseron lähetys kirjeenä on kalliimpi tällä hetkellä kuin lähellä-pakettina. Kirje-lähetyksen olemme poistaneet kokonaan lähetystavoista, toki pyydettäessä voimme näin tehdä, ota silloin ensin yhteyttä myyntiin. Sama koskee paketteja postin kautta, jos posti on sinulle parempi, voimme toki sen sinne toimittaa, meillä ei ole postin kanssa sopimusta, joten ole ensin myyntiin yhteydessä. Kirjeenä lähetetyistä tuotteista, emme ota vastuuta, koska seurantatietoja ei ole saatavissa.

Voiko tuotteet maksaa noutaessa?

Tällä hetkellä ei voi. Saldot pysyvät totuudenmukaisina, kun kaikki tilaukset tehdään verkossa, vaikka tuotteet noudettaisiin Ylivieskasta myöhemmin. Emme käytä ollenkaan posti- tai bussiennakkoa.

Voiko vaatteita tulla sovittamaan jonnekin?

Tuotteita voi tilata verkkokaupasta kotisovitukseen, tee normaalisti tilaus, sovita kotona kun pakettisi on saapunut ja palauta meille vaatteet, jotka ei sopineetkaan. Teemme maksunpalautuksen kun tuote/tuotteet ovat meillä. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet kulut itse.

Olen palauttanut tilaamani tuotteet ja lasku tuli kuitenkin

Jos olet valinnut maksutavaksi laskun ja palautat tilaamasi tuotteet, huomioiettä sinulta laskutetaan lähettämisestä/kuljetuksesta aiheutuneita kuluja. 

Maksunpalautus viivästyy, jos olet palauttanut kaikki tilaamasi tuotteet ja mahdolliset kylkiäiset/lahjat puuttuvat, odottelemme myös niitä mukaan palautuksiin

Jos palauttamasi tuotteet eivät ole olleet rahanpalautuskelpoisia, otamme yhteyttä, voit lunastaa paketin takaisin itsellesi maksamalla lähetyskulut

Emme hyväksy palautuksia jos esim vaatteesta on laput irroitettu tai alkuperäinen tuotepussi jossa on tuotenumero puuttuu. Emmekä hyväksy palautuksiin likaantuneita, eläinten karvoissa olevia tuotteita eikä tuotteita joihin on tarttunut esim tuoksuja. Sovita siis tuoksuttomana! Käytetyissä tuotteissa arvonalenema on 100%.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos vielä jokin asia jäi mietityttämään!

Puheluihin ei vastata

Valitettavasti emme aina ehdi vastaamaan puheluihin, sähköpostiviesteihin vastaamme päivittäin. Jos päivä kiireinen, pyrimme kuitenkin käymään läpi kaikki meille saapuneet viestit illan aikana.

Shopping Cart